Dela

Studenter sökes

Här kan kårkommittéer, kårföreningar och kårföretag utlysa poster för kårens medlemmar. Det mesta är ideella engagemang som kan ge dig stor erfarenhet och det är ett naturligt sätt att knyta kontakter. Så håll utkik!

Tofsen söker ny chefredaktör!
09 okt 2014 - 04:10

Varför ska du söka?

Vill du vara en del av en av Chalmers Studentkårs äldsta kommittéer och skriva intressanta artiklar som riktar sig mot teknologer, då är Tofsen något för dig. Som chefredaktör för Tofsen får du en fantastiskt möjlighet att dels utveckla dina journalistiska kunskaper och dels kunna nå ut till alla medlemmar i Chalmers Studentkår. Det är även ett bra tillfälle att prova på och utvecklas i din ledarroll.

Vem kan söka?

Är du intresserad av journalistik, målmedveten och vill vara med och påverka Chalmers kårtidning då är det här chansen för dig.  Det är inget krav att ha tidigare erfarenhet inom journalistik men vi ser gärna att du tidigare haft andra engagemang.

Vill du veta mer?

På onsdagen den 15/10 anordnas en infokväll på J.A. Pripps, då sitter vi i valberedningen tillsammans med tofsen och svarar på eventuellt frågor och funderingar. Kan du inte dyka upp och har några funderingar, maila valberedningen@chs.chalmers.se
 

Hur går ansökan till?

Skicka personligt brev till valberedningen@chs.chalmers.se senast den 3:e november 2014. I ditt personliga brev ska du motivera både varför just du skulle passa bra som chefredaktör för Tofsen men också varför du valt att söka.

 

Lärarvikarier sökes
03 jul 2014 - 09:07

Hej!

Chalmers Studentkårs Kunskapssupport är ett nystartat kårbolag som drivs av studenter och arbetar med att utbilda och hyra ut chalmerister som lärarvikarier till Göteborgs grund- och gymnasieskolor. Hos oss kan man få arbeta allt från en timme i veckan till heltid; du avgör själv hur mycket du vill och kan arbeta. Våra uppdrag är allt från räknestugor på skolor till att man tar över den traditionella lärarrollen. All lektionstid plus en halvtimmes förberedelsetid är betald med en lön på 140 kronor per timme.

Vi riktar oss till chalmerister som har tagit studieuppehåll, har några månader med lite kurser eller chalmerister som studerar heltid. Det vi erbjuder dig är att vara en del av en ungdomlig organisation som har fokus på att bygga en utvecklande och rolig miljö för dig och för stadens skolungdomar. Har man ett stort intresse för pedagogik och ledarskap kommer det även finnas möjligheter att internt, eller tillsammans med olika intresseorganisationer och näringslivet, utveckla inspirerande lektionsmaterial i ämnen som fysik, matematik och kemi. Idag kommer våra medarbetare från större delen av Chalmers olika program, så detta är en bra möjlighet till att lära känna nya människor på skolan.

Är du intresserad av att veta mer eller ansöka så får du gärna titta in på vår hemsida, www.kunskapssupport.se, samt följa oss på Facebook på www.facebook.com/ckschalmers.

Det går även bra att kontakta oss på 070 544 77 35 eller kristoffer.persson@kunskapssupport.se.