Dela

Studenter sökes

Här kan kårkommittéer, kårföreningar och kårföretag utlysa poster för kårens medlemmar. Det mesta är ideella engagemang som kan ge dig stor erfarenhet och det är ett naturligt sätt att knyta kontakter. Så håll utkik!

Tofsen söker ny chefredaktör!
09 okt 2014 - 04:10

Ett unikt och ansvarsfullt uppdrag 

En av kårens äldsta kommittéer heter Tofsen. De har i uppdrag att producera en medlemstidning som ska hålla studenterna informerade om det som händer inom kårvärlden.  
 
Nu söker vi en ny ordförande tillika chefredaktör som kan leda tidningen framåt. Chefredaktören har det formella juridiska ansvaret och därför väljs posten genom Valberedningen och sedan av Fullmäktige. 

Vem kan söka? 

Du som är intresserad av kommunikation och ledarskap, läs vidare. Du får gärna vara visionär men ska också vara lyhörd för redaktionen och läsarna. Rollen innebär mycket kontakt med tryckeriet och läsare men även att hålla ihop tidningen, skriva ledare och koordinera arbetet. Det är ett utvecklande uppdrag och du behöver inga förkunskaper inom journalistik men ska vara drivande och vilja leda en tidningsredaktion.  

Vill du veta mer? 

Valberedningen ansvarar för rekryteringen, maila valberedningen@chs.chalmers.se med dina frågor.  

Hur går ansökan till? 

Skicka personligt brev till valberedningen@chs.chalmers.se senast den 3:e november 2014. I ditt personliga brev ska du motivera både varför just du skulle passa bra som chefredaktör för Tofsen men också varför du valt att söka.
 
Lärarvikarier sökes
03 jul 2014 - 09:07

Hej!

Chalmers Studentkårs Kunskapssupport är ett nystartat kårbolag som drivs av studenter och arbetar med att utbilda och hyra ut chalmerister som lärarvikarier till Göteborgs grund- och gymnasieskolor. Hos oss kan man få arbeta allt från en timme i veckan till heltid; du avgör själv hur mycket du vill och kan arbeta. Våra uppdrag är allt från räknestugor på skolor till att man tar över den traditionella lärarrollen. All lektionstid plus en halvtimmes förberedelsetid är betald med en lön på 140 kronor per timme.

Vi riktar oss till chalmerister som har tagit studieuppehåll, har några månader med lite kurser eller chalmerister som studerar heltid. Det vi erbjuder dig är att vara en del av en ungdomlig organisation som har fokus på att bygga en utvecklande och rolig miljö för dig och för stadens skolungdomar. Har man ett stort intresse för pedagogik och ledarskap kommer det även finnas möjligheter att internt, eller tillsammans med olika intresseorganisationer och näringslivet, utveckla inspirerande lektionsmaterial i ämnen som fysik, matematik och kemi. Idag kommer våra medarbetare från större delen av Chalmers olika program, så detta är en bra möjlighet till att lära känna nya människor på skolan.

Är du intresserad av att veta mer eller ansöka så får du gärna titta in på vår hemsida, www.kunskapssupport.se, samt följa oss på Facebook på www.facebook.com/ckschalmers.

Det går även bra att kontakta oss på 070 544 77 35 eller kristoffer.persson@kunskapssupport.se.