Dela

Studenter sökes

Här kan kårkommittéer, kårföreningar och kårföretag utlysa poster för kårens medlemmar. Det mesta är ideella engagemang som kan ge dig stor erfarenhet och det är ett naturligt sätt att knyta kontakter. Så håll utkik!

Sök kårledningen 15/16 och var med och utveckla Sveriges ledande studentkår!
21 jan 2015 - 04:01

Är du engagerad? Vill du arbeta för att utveckla studietiden för alla 11000 teknologer på Chalmers?

Då är kårledningen kanske något för dig. Kårledningen består av nio studenter som under ett år på heltid arbetar för att utveckla kåren och representera studenterna gentemot högskolan. Arbetet är väldigt varierande och inkluderar allt ifrån att representera studenterna inom frågor rörande utbildningsutveckling, kontakt med näringslivet samt stödja det engagemang som finns inom kåren. Som kårledning har man en utmärkt möjlighet att driva och påverka Sveriges ledande studentkår!

För att just du ska platsa ska du vara engagerad, samt intresserad av Chalmers Studentkår och dess verksamhet. Det är viktigt att du vill arbeta med engagemang i alla kårens delar och värderar att representera studenternas åsikt.

Under våren arrangeras det två tillfällen för att få möjlighet att träffa årets kårledning och valberedning. På båda tillfällena har du chans att ställa frågor om kårledningens arbete samt sökningsprocessen.

Informationsträff - 9 februari kl. 17:30 i Scaniasalen, kårhuset Johanneberg
Under träffen kommer både rekryteringsprocessen samt kårledningens olika delar att presenteras. Du får möjlighet att ställa frågor och träffa både årets kårledning samt valberedning.

Mingelkväll - 24 februari kl. 17:30 på 2:a våningen i J.A. Pripps, kårhuset Johanneberg
Under kvällen får du möjlighet att mingla med sittande kårledning och valberedning. Du får chans att ställa frågor om vad de olika posterna och enheterna innebär samt om hur rekryteringsprocessen går till.

Kårledningen är indelad i fyra enheter, presidieenheten, sociala enheten, utbildningsenheten och arbetsmarknadsenheten. Presidieenheten arbetar övergripande och arbetet inkluderar arbete inom verksamhetsstyrning, fastighetsförvaltning och ekonomi. De tre andra enheterna arbetar inom verksamhetsområden som rör utveckling av utbildning, nöjesliv och likabehandling samt näringslivsfrågor. Läs mer om vad kårledningen arbetar med, vilka kårledningen 14/15 är samt övergripande om kåren på http://www.chs.chalmers.se/sv/k%C3%A5rledningen-kl. Vid frågor kontakta gärna valberedningen på valberedningen@chs.chalmers.se eller kårledningen direkt om du har postspecifika frågor.

Tror du det här är något för dig? Skicka din ansökan till valberedningen@chs.chalmers.se, senast 6 mars. Bifoga ett personligt brev där du inkluderar en presentation av dig själv, samt en kort berättelse om vilka poster du söker och varför. Bifoga även ett CV (inklusive referenser) och kontaktuppgifter.