Dela

Studenter sökes

Här kan kårkommittéer, kårföreningar och kårföretag utlysa poster för kårens medlemmar. Det mesta är ideella engagemang som kan ge dig stor erfarenhet och det är ett naturligt sätt att knyta kontakter. Läs mer om hur du kan engagera dig.

Cortègens granskningsnämnd söker ledamöter
09 nov 2016 - 08:11

Tycker du om Cortège och när saker går rätt till? Då kanske du vill vara med och granska Cortègen och Cortègeprogramet!

Cortègens granskningsnämnd söker nu tre ledamöter som, tillsammans med kårens inspektor, ska arbeta med Chalmers Cortège Committé för att se till att Cortège och program håller en bra nivå.

Låter det intressant? Kontakta då Valberedningen på valberedningen@chs.chalmers.se.

Valberedningen söker ledamöter
09 nov 2016 - 08:11

Vill du bli ett proffs på att intervjua och lära dig mer om hur kåren fungerar? Vill du vara med och bereda bland andra nästa års Kårledning? Då borde du söka Valberedningen!

Valberedningen har ett av kårens absolut viktigaste uppdrag: att bereda val av Kårledningen, ordförande och kassör i alla kommittéer, hela Chalmers Cortège Committé, med flera. Detta innebär att intervjua alla sökande och presentera förslag till Fullmäktige när det blir dags för val.

Valberedningen söker nu två ledamöter som vill hjälpa till att forma kåren nästa år. Låter det intressant? Kontakta då Valberedningen på valberedningen@chs.chalmers.se.

Extrajobb i reception
08 jun 2016 - 09:06
Chalmers konferens och restauranger söker en receptionist som ska arbeta extra vid behov i receptionen på Visitors Centre på Lindholmen.
 
Det finns idag två duktiga studenter från Chalmers som arbetar extra, men som inte riktigt har samma tid till förfogande från höstterminen. Så därför sökes nu ytterligare en person, gärna student. Upplärning kommer att ske innan semesterperioden, alltså före vecka 29-31.
 
Det är endast timmar extra vid behov som behöv, timmar vid sjukdom, semester och arbetstoppar. Timantalet kan variera ganska mycket vecka för vecka, man rings in vid behov helt enkelt.
 
Se annonsen i sin helhet: