Dela

Studenter sökes

Här kan kårkommittéer, kårföreningar och kårföretag utlysa poster för kårens medlemmar. Det mesta är ideella engagemang som kan ge dig stor erfarenhet och det är ett naturligt sätt att knyta kontakter. Så håll utkik!

Är det Du som är Chalmers Studentkår Promotions nya VD?
08 sep 2014 - 02:09

Varför ska du söka?

Som VD för Chalmers Studentkår Promotion har du en fantastiskt möjlighet att prova på och utvecklas i din ledarroll. Du har ansvar både för hela gruppen men också för respektive avdelnings gruppledare. Detta i kombination med det ekonomiska ansvaret gör att du utvecklas oerhört både professionellt och som person. Utöver detta ges du möjlighet att mångdubbla ditt kontaktnät genom att lära känna en stor mängd drivna studenter och spännande företag. VD-posten är helt enkelt en grym erfarenhet att ha på CV:t samtidigt som du kommer ha väldigt roligt under tiden!

Dina arbetsuppgifter

Som VD för Chalmers Studentkår Promotion ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten som består av två avdelningar; Den ena innefattar sälj och projektledning och den andra innefattar stödjande funktioner så som marketing, IT, och event. Du motiverar och engagerar alla medarbetare och leder dem mot ett gemensamt mål. Dessutom sköter du den huvudsakliga kontakten mellan bolaget och styrelsen, samt mellan bolaget och andra enheter, exempelvis kårledningen och de andra bolagen i Studentkårens företagsgrupp.

Vem kan söka?

Du som söker ska vara utåtriktad och driven och redo för att ta dig an en ordentlig utmaning. Vi ser gärna att du har tidigare sektions- eller kårengagemang i ryggen och också att du har någon typ av tidigare ledarerfarenhet. Du ska ha minst ett, gärna fler, år kvar av dina studier på Chalmers. Vilken sektion du kommer från spelar ingen roll!

Hur är tjänsten upplagd?

Som VD beräknas du lägga mellan 15 och 25 timmar per vecka. Eftersom du är ansvarig för att verksamheten sköts och du inte är timavlönad kan du ibland behöva lägga mer eller mindre tid. I dagsläget är både VD- och vVD arvoderade på 25%. Upplägget är diskuterbart utifrån dina personliga förutsättningar. Det viktigaste för oss är att vi hittar rätt person till tjänsen.

Hur går ansökan till?

Skicka CV och personligt brev till info@chspromotion.se senast den 5 oktober 2014. I ditt personliga brev ska du motivera både varför just du skulle passa bra som VD, men också varför du valt att söka. Intervjuer sker 6-12 oktober och tillträdesdatum är 1 november.

Lärarvikarier sökes
03 jul 2014 - 09:07

Hej!

Chalmers Studentkårs Kunskapssupport är ett nystartat kårbolag som drivs av studenter och arbetar med att utbilda och hyra ut chalmerister som lärarvikarier till Göteborgs grund- och gymnasieskolor. Hos oss kan man få arbeta allt från en timme i veckan till heltid; du avgör själv hur mycket du vill och kan arbeta. Våra uppdrag är allt från räknestugor på skolor till att man tar över den traditionella lärarrollen. All lektionstid plus en halvtimmes förberedelsetid är betald med en lön på 140 kronor per timme.

Vi riktar oss till chalmerister som har tagit studieuppehåll, har några månader med lite kurser eller chalmerister som studerar heltid. Det vi erbjuder dig är att vara en del av en ungdomlig organisation som har fokus på att bygga en utvecklande och rolig miljö för dig och för stadens skolungdomar. Har man ett stort intresse för pedagogik och ledarskap kommer det även finnas möjligheter att internt, eller tillsammans med olika intresseorganisationer och näringslivet, utveckla inspirerande lektionsmaterial i ämnen som fysik, matematik och kemi. Idag kommer våra medarbetare från större delen av Chalmers olika program, så detta är en bra möjlighet till att lära känna nya människor på skolan.

Är du intresserad av att veta mer eller ansöka så får du gärna titta in på vår hemsida, www.kunskapssupport.se, samt följa oss på Facebook på www.facebook.com/ckschalmers.

Det går även bra att kontakta oss på 070 544 77 35 eller kristoffer.persson@kunskapssupport.se.

Vakanta Valberedningsplatser
06 maj 2014 - 09:05

Vi behöver bli fler! Valberedningen är en del av Chalmers Studentkår och utför under verksamhetsåret flertalet intervjuer och rekryteringar för de olika centrala instanserna inom Chalmers Studentkår så som för kårledningen och studentrepresentanter för de olika egenägda bolagen. Genom att sitta med i valberedningen får du en gedigen utbildning inom intervjuteknik samt värdefull erfarenhet av rekrytering och gruppdynamik. Du får även en bra inblick i kårens arbete och möjligheter till goda kontakter med kårens företag och övrig organisation.

 

Vi tror att du som söker är en utåtriktad person som är intresserad av gruppdynamik och att knyta värdefulla kontakter. Genom ett engagemang i valberedningen blir du en viktig del i Chalmers Studentkårs fortsatta arbete för en bibehållen status som Sveriges främsta studentkår.

 

Valberedningens representanter väljs in på Fullmäktigemöte 1 onsdagen den 17 september kl. 18.00 i Pascal, Lindholmen. Det finns för närvarande 6 platser kvar att söka.

 

Har du frågor om valberedningens arbete eller hur invalet går till är du varmt välkommen att höra av dig till valberedningen@chs.chalmers.se.