Korean Karaoke Pub

Dela
March 20, 2017, 16:22
InformationsteknikDen tjugotredje är det dags att stiga genom dörren till Hubben och kliva in i öst. P.R.I.T. bjuder in dig till vår Korean Karaoke Pub!

Kom och ät goda våfflor, ät god mat, drick goda drinkar och sjung, sjung, sjung! Om du inte gillar att sjunga kan du komma ändå, det går alltid att lyssna på när folk försöker (och misslyckas) sjunga med i en snabb och svängig K-pop låt. Men inte nog med det, vi kommer erbjuda sminkning för dom som vill känns sig som en äkta K-pop stjärna och ur köket serveras en god wok för att hjälpa dig att drömma dig bort från ett Göteborg som inte kan bestämma sig för vilken årstid det är.

Nytt för denna gången är att vi uppgraderat vårt mycket populära våffelstånd så att vi även kan servera veganska våfflor för de som vill ha det.

Så när vår(?)solen börjar dra sig mot väst, så kom in till oss i öst.

För att ha bäst koll på pubrundan så bör ni ladda ner Eventappen! Med den får ni bättre koll på kötider och vart pubbarna ligger, så för att få ut det mesta av er pubrunda, skaffa Eventappen!

Glöm inte att ni måste ha med er kårleg och vanligt fotoleg för att komma in. 18-årsgräns gäller. För de som inte studerar på Chalmers utan bara kommer för att hälsa på så behövs gästpass. Mer info om det finner ni på http://www.chs.chalmers.se/sv/gästpass