Chalmers Formula Student fortsätter att leverera

August 17, 2017, 0:00

​​Sedan september 2016 har Formula Student teamet jobbat hårt inför sommarens tävlingar. I juli tävlade de i Holland på TT Circuit Assen och i förra veckan var de i Tyskland på Hockenheimring.

​- Vi är jättenöjda, men det kan alltid gå ännu bättre! Vi tog en andraplats och blev bästa elbil bland 31 lag i Holland och tog en sjätteplats i elbilsklassen bland 35 lag i Tyskland. Vi är särskilt nöjda med sjätteplatsen i Tyskland eftersom det är väldigt tuff konkurrens från alla tyska lag. Den tävlingen är något av ett inofficiellt VM, säger Björn Pålsson, forskarassistent på avdelningen dynamik och handledare för Formula Student.
Formula Student har en Facebookkanal, där de publicerar kontinuerligt. Där kan du följa de senaste händelserna och tävlingarna, samt se bilder: https://www.facebook.com/ChalmersFormulaStudent/?fref=ts

Huvudbild: ©FSG Klein
Puffbild: ©FSG Schulz