Event och spex

Vissa har nästan 100 år på nacken, medan andra bara har varit med ett par år.

Våra evenemang är stora och många chalmerister tillbringar mycket tid och ansträngning med att ordna dem.

CHARM

Chalmers Studentkår anordnar varje år Nordens största arbetsmarknadsdagar. Den 5:e och 6:e februari 2013 kommer drygt 150 företag till Chalmers för att träffa våra medlemmar.

Mottagningen

Den fyra veckor långa Mottagningen finns till för att välkomna alla nya studenter och ge dem en bra start på sin studietid.

Cortègen

Sedan 1909 är Cortègen en uppskattad tradition bland både chalmerister och Göteborgare. På Valborgsmässoafton fylls gatorna med hundratusentals åskådare när nära 1000 teknologer färdas i egenbyggda vagnar genom centrala Göteborg.

Kårens dag

Kårens dag är ett utmärkt tillfälle att få inblick i hela kårens verksamhet. Den arrangeras under hösten varje år och det brukar vara full fart i kårhuset när alla kårens kommittéer och föreningar visar upp sig.

Chalmersspexen

Varje vår och höst kan du som chalmerist njuta av två olika spex, Chalmersspexet Bob och Chalmersspexet Vera. Håll utkik på hemsidan för spelplan och information.